Planerat
Bonum Brf Alunda
Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Alunda

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bonum seniorbostäder i Åkarp

I skånska Åkarp planerar Bonum seniorboende att bygga fina bostadsrätter med hög standard. De moderna lägenheterna erbjuder öppna och ljusa planlösningar som tillsammans med härliga balkonger och trevliga uteplatser skapar ett boende som det blir lätt att trivas i!

Få Förtur till Riksbyggens bostäder.

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Läs mer

En bra början på ditt nya liv

Vi utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55. Våra seniorbostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

Bo bekvämt

Våra bostadsrätter är ljusa, luftiga och smart planerade redan från början. Du får ett snyggt och personligt hem som passar ditt sätt att leva. Och om du skulle få svårt att röra dig i framtiden kan du bo kvar hemma och leva ett självständigt och aktivt liv.

Professionell förvaltning

Vårt förvaltningsavtal omfattar teknisk och ekonomisk administration men också tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vi tänker långsiktigt och tar ansvar för att allt fungerar som det ska.

Vardagshjälp

Bonumvärden gör vardagen enklare för alla i föreningen. Dessutom får du individuell hjälp om du vill och kan köpa de tjänster du behöver. Bonumvärden är också en del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen och ordnar gemensamma aktiviteter då och då.

Kommunikation

Åkarp ligger beläget mellan Malmö och Lund, med hållplats för pågatågen och busslinje 130 som går mellan Malmö och Lund stannar precis utan för tomten.

Att göra

På Möllegården i Åkarp finns Charlotte Weibulls Folklivscenter med utställningar av antika samlingar av folkdräkter, dräktsilver och vävnader. Strax utanför Åkarp ligger den vackra Alnapsparken, där finns bland annat universitet, slott och restaurang. Här håller också Friskis & Svettis pass sommartid.

I Åkarp finns en fotbollsförening vid namn Åkarp IF som spelar i division 4, samt en tennisförening vid namn Åkarps TK. Här finns även en golfbana vid namn Vallgårdens GK.

Många seniorer väljer också att stanna hemma i föreningen och hitta på trevliga aktiviteter med likasinnade då gemensamhetslokalen och den egna gården inbjuder till gemenskap.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Alunda

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Hösten 2017 Dot
 • Icon Säljstart Hösten 2017 Dot
 • Icon Byggstart Sommar 2017 Dot
 • Icon Inredningsval Vinter 2017/2018 Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inflyttning Höst/vinter 2018 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Alunda

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält