Planerat
Idrottsplatsen
Antal bostäder: 50
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Idrottsplatsen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Höganäs

Många besöker Höganäs för att det en fin sommarstad vid vattnet. Fast de som bor här tycker snarare att det är en fin året-om-stad med en helt egen atmosfär. Alla möten mellan fiskeläge och bruksort, gammalt och nytt, eldsjälar och entreprenörer har skapat en hel del spännande miljöer.

Skånes trevligaste hemmaplan på f.d. idrottsplatsen

I Höganäs kan du vandra mellan idylliska gatuhus, propra egnahemsvillor, flerfamiljshus i femtiotalsfunkis och gamla industribyggnader som fått nytt liv. Vid f.d. idrottsplatsen Julivallen kommer det att bli fler nya hus, ca 50 lägenheter i tre huskroppar på 4-6 våningar.

Närmaste vägen till havet går genom lugna villakvarter och tar några minuter. Fortsätter du längs strandkanten når du snart Kvickbadet och den populära småbåtshamnen där det inte bara är båtmänniskor som stannar till för lunch på någon av krogarna. För dig som bosätter dig här kan varje dag bli en dag med glädje, trygghet, naturupplevelser, aktiviteter och ett rikt socialt liv.

Den som ger sig på att springa Höganäs halvmaraton 2017 kommer att bli en av de första som springer de 21 098 meterna längs en unik bana. Med en förstklassig inramning, småstadscharm och en familjärstämning, planeras nu vårens stora folkfest. Samtidigt planerar vi på Riksbyggen att bygga bostäder där det en gång i tiden varit idrottsplats. 

Läs mer

God miljö – för din och våra barns framtid

För oss betyder en bostadsrätt mer än för de flesta. Vi vet att det är du och dina blivande grannar som gör skillnad. Vi vill hjälpa dig på alla sätt att hitta ett hem att trivas i med rum för hela livet. Riksbyggen erbjuder ett modernt boende med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Riksbyggen tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och lägenheterna är noga planerade. Som långsiktig aktör är vi med och tar ansvar för bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Denna samverkan gör att det är lite enklare att bo och leva i våra hus. Genom ett stort mått av nytänkande utvecklar vi projekt och tjänster som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt engagemang stannar inte vid att vi själva vet att allt är utvecklat ur ett hållbarhetsperspektiv Du som kund ska verkligen uppleva att vi adderar ett mervärde så du känner dig trygga med oss på Riksbyggen. 

Säljstart 2017

Trivsamma lägenheter och väldisponerade utomhusytor gör att stora som små trivs i våra hus i Höganäs. Under 2017 inleds försäljningen av lägenheter, men redan nu går det att anmäla sitt intresse. Gör det genom att klicka på ”Intresseanmälan” och fyll i dina personuppgifter. Då får du allt material hemskickat i samband med säljstarten. Är du dessutom Förturskund i Riksbyggen är du bland de första som får välja lägenhet.

Ovanstående material innehåller ungefärliga uppgifter som framtagits i ett inledande skede. Avvikelser kan därför förekomma mellan kontraktshandlingarna och den information som ovan anges. Riksbyggen förbehåller sig rätten att göra ändringar i materialet fram till dess att avtal tecknas. Vi informerar löpande om förändringar i projektet.

Bilder

Antal bostäder: 50
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Idrottsplatsen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Maj 2017 Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

Antal bostäder: 50
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Idrottsplatsen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Joakim Bengtsson Säljare