Slutsålt
Bonum Brf Ankaret

Om projektet

Bonum seniorbostäder i Västra hamnen i Malmö

I Västra Hamnen i Malmö bygger vi Brf Ankaret, Bonum seniorboende. Moderna och miljösmarta bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Här har du närhet till såväl hav som stadspuls.

Lägenhetsväljare

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se vilka lägenheter som är till salu samt planlösningar, priser och avgifter för samtliga lägenheter i projektet.

Intresseanmälan

Kostnadsfri intresseanmälan

Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl därför intresse redan idag via den orange knappen.

Seniorlägenheter för ett rikt liv

Här hittar du det moderna och miljösmarta kvarteret Sjöfararen där Bonum seniorboende kommer att uppföra ett fem till sjuvåningshus med cirka 44 lägenheter. Här har du närhet till såväl hav som stadspuls. I kvarteren intill finns det dygnet-runt-öppna gymmet Fitness24Seven samt Masttorget med café, restaurang, apotek, Systembolag och ICA Maxi med mera.

För dig som bosätter sig här kan varje dag bli en dag med värdefull samvaro, trygghet, naturupplevelser och aktiviteter. Den stora satsningen som är gjord på mötesplatser är en viktig del till att området har en så stor attraktivitet. Parker, kajer och grönytor har utvecklats så att man kan umgås på ett trevligt och naturligt sätt.

Du som är över 55 år ges här möjlighet att leva ett rikt socialt liv och samtidigt njuta av en välplanerad och vacker bostad. För Bonum Brf Ankaret är samverkan i föreningen en viktig del för att skapa en långsiktig och trygg boendemiljö.

Läs mer

Malmös nya mötesplats - Nära centrum, strand och brygga

Bonums seniorboende i Västra Hamnen byggs på ett svåröverträffat läge då flera mötesplatser ligger inpå knuten. Läget är ypperligt och praktiskt – med tanke på att butiksgator, restauranger och service ligger nära. Föreningens gemensamhetslokal inbjuder också till gemenskap och grannsamverkan.

God miljö – enklare vardag

Bonum Brf Ankaret erbjuder ett modernt boende med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet.

Vad som är speciellt med att äga en lägenhet i Bonum är att föreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns Bonumvärden till hands. Bonumvärden erbjuder en extra hand till de boende eller hjälper till att förmedla tjänster. Är du ute med båten eller på semester kan Bonumvärden exempelvis anlitas för att vattna blommor och skicka posten. Självklart kan du också få hjälp till enklare vardagstjänster.

Som långsiktig aktör är vi också med och tar ansvar för bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Denna samverkan brukar vara uppskattad då den ger extra trygghet åt de boende.

Att Bonum seniorboende är ett välfungerande och efterfrågat alternativ förklaras också av att det i alla Bonumföreningar erbjuds plats i vardagen för samvaro, bland annat finns en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Du är varmt välkommen att bekanta dig med bostadsrätter på ett läge där du får sällsynt goda utsikter, inte bara över Västra Hamnen utan också till att trivas, känna dig trygg och leva aktivt.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Maj/juni 2016 Dot
 • Icon Säljstart Maj/juni 2016 Dot
 • Icon Byggstart Höst 2016 Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Vår 2017 Dot
 • Icon Inflyttning Vår/sommar 2018 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

 • Toggle

  Inredningsväljare

  Klicka på bilden för att öppna inredningsbroschyren.

 • Toggle

  Inspiration - Ett hem att längta till

  Läs och inspireras av Bonum (klicka på bilden för att läsa mer)


Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Daniel Karlsson Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling